Teveel nieuwsbrieven? zo kom je er in één keer van af 2


Hebben jullie ook zo’n last van al die nieuwsbrieven via de mail? van Junkmail? bij cliënten kom ik dat nog wel eens tegen en het is een heidens werk dit allemaal op te moeten zeggen. Eerlijk gezegd heb ik er zelf ook mee te maken, maar daar ik een Gmail-account bezit heb ik er minder last van want deze vist alles er tussenuit. Minder, maar over raakt het niet; het wordt toch na verloop van tijd steeds meer. Hoe kom je hier op een snelle en efficiënte manier vanaf? Lees verder en zie hoe makkelijk dat gaat in 5 stappen.

Nieuwsbrieven opzeggen omslachtig

Een van de dingen met het afzeggen mail voor mail is dat je dan op de site van de desbetreffende mailer terecht komt en alsnog moet aangeven of je echt wel wilt opzeggen. Soms is zelfs nog een wachtwoord vereist wat je natuurlijk allang kwijt bent. Héél irritant, maar nog irritanter is de vraag waarom je geen mail of nieuwsbrief meer wilt ontvangen.
Je hoeft dit niet te beantwoorden, maar dat lijkt vaak van wel. Dat is dan ook de reden dat je vaak denkt: pff, laat maar zitten tot je inbox weer eens ontzettend vol raakt en de ergernis maakt dat je een paar hardnekkige mailers per direct opzegt. Een paar en dus lang niet allemaal. Als je hier op bovenstaande manier mee bezig zou moeten dan kun je wel een dag deel plannen, zoveel tijd als dat kost. Tijd heb ik niet en zin nog minder en jullie vast ook.

In één keer ongewenste nieuwsbrieven opgeruimd!

Nu kwam ik ergens de volgende tip tegen en voordat ik hem aan jullie wilde doorgeven heb ik hem zelf uitgeprobeerd. Dolenthousiast ben ik er over. Overdreven? nee hoor, want zelfs die ene waar ik het wachtwoord niet meer van wist ben ik van af.
Ik moet je zelfs waarschuwen dat je in je enthousiasme haast teveel zou opzeggen, zo lekker als dat gaat.
Ga voor deze razendsnelle nieuwsbrief-opruimer naar:  unroll.me

junkmail opruimen

Van je junk-mail af in vijf stappen

Om aan de slag te kunnen moet je eerst

 1. je mailadres opgeven
 2. toestemming geven tot toegang
 3. een facebook- of twitterlike geven
 4. scan uitvoeren
 5. per nieuwsbrief aangeven welke je wilt unsubscriben

Klaar!

Zorgvuldig kijken óf je wilt opzeggen en wie

Wat ik dringend wil aanraden is goed te kijken naar wie de afzenders zijn van al deze mails; misschien dat je er een patroon in ontdekt.
Ikzelf kwam er achter dat door een keer op één of andere link te klikken voor zeer hoge kortingen, ik vervolgens gespamd werd door een en hetzelfde bedrijf met een indiaas-achtige afzender. De naam noem ik liever niet, paranoía als ik ben voor opnieuw te worden lastig gevallen via de website.

De like geven kun je, als je dat niet wilt eventueel omzijlen door hier op te klikken, maar vervolgens de mail niet te versturen en als de scan klaar is verwijderen. Ik heb wel getwitterd geloof ik, nadat het klaar was; gewoon omdat ik zo enthousiast was en iedereen dit gun.

Succes! en laat me weten of jij het ook zo makkelijk vond en of je er iets aan gehad hebt.

print

2 gedachten over “Teveel nieuwsbrieven? zo kom je er in één keer van af

 • Catiane

  Heb het geprobeerd maar inloggen lukte niet. Ook niet met gsmnummer. Registreren lukte ook niet. Heb nu Mailstrom gevonden. Een gelijkaardig programma die onmiddellijk werkt. Hoe ben jij in unroll.me geraakt?

  • JvdB Bericht auteur

   Ha Citiane, ik ben even op onderzoek uitgegaan, maar bij mij werkt het wel. Het is mogelijk dat je een mailadres met provider hebt wat dit niet toestaat, maar het is eerder denkbaar dat je firewall of anti-virus hier een stokje voor steekt. Je kunt dit trouwens ook alleen doen via je desktop of laptop en niet met de gsm. Fijn dat je een andere mogelijkheid hebt gevonden; daar hebben misschien anderen weer wat aan die hier net als jij tegenaan lopen. Bedankt en HGroeten, Joke

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.