Persoonlijk: leuk geprobeerd, maar.. 11


Boeken op kleur

Ik schreef er al eerder over en nu dacht ik in een enthousiaste bui dit zelf ook maar eens uit te voeren.boeken op kleur
Al snel kwam het eerste probleem om de hoek kijken: wat een tijd ging daar in zitten zeg. Té veel tijd.
Combineren dus maar weer zoals ik dat dan vaker doe, dus als de telefoon ging haastte ik mij tegelijk naar de boekenkast om verder te sorteren.
Lastige combi toch, want welke kleur waar kostte soms hoofdbrekens en daardoor zei ik soms net iets te vaak: “wat zeg je?”

boekenkast organiseren op kleur

Tot halverwege leek het steeds leuker te worden, maar toen..

werd het opgemerkt door lees-man die het nogal onhandig vond en eigenlijk ronduit bespottelijk. En toen ging ik twijfelen.
ik vond ook dat er van bepaalde kleuren teveel boeken waren en andere weer te weinig. Het ging hier niet meer om de inhoud maar puur om de buitenkant en onhandig om alles terug te vinden bovendien. Net waar het met spullen ook zo vaak toe leidt.
Het is dus niet hetzelfde als kleding op kleur, waarbij het ook echt draait om wat je ziet en wat er ook zo mooi uit ziet.
‘Stoppen’ dacht ik. En daarom is mijn poging gestaakt en moet ik nu alles weer terugzetten. Net zoveel werk als voorheen en dus blijft dit klusje nog even liggen.
Misschien dat erover schrijven helpt het aan te pakken.

Voor wie toch nog verder door wil op dit thema een heel leuke inspirerende blogpost waarbij het allemaal zeer georganiseerd overkomt.
Het kan dus wel.

Lees ook: Beatrix is georganiseerd; Kleding op kleur

print


Nog iets toe te voegen of vragen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 gedachten over “Persoonlijk: leuk geprobeerd, maar..