Hoe begin ik met opruimen? Nieuw: online opruim-advies


Als je maar vaak genoeg gevraagd wordt of het kan dan ga ik kijken of dit mogelijk is. Zo heb ik een methode bedacht waarbij ik jullie snel en duidelijk van een start opruim-advies kan voorzien. Vandaag gestart kan het online ontrommelen beginnen.

online opruim-adviezen

 

 

Ontspullen via mail online

Hierbij vraag ik je een vragenlijst te beantwoorden; een korte beschrijving te geven en foto’s te maken van je knelpunten. Ik ga hiermee aan de slag en voorzie je van een gericht en praktisch opruim-advies waar je mee kunt starten.

Opruim-start-advies

Dit advies kan een aanzet zijn naar je eigen opruim-plan en als het balletje eenmaal gaat rollen is er misschien wel geen houden meer aan. Ergens beginnen, maar waar en hoe is het moeilijkste krijg ik telkens te horen tijdens de workshops. Hier is je kans er mee te starten!

Online organiseren en plannen

Een online advies kan natuurlijk niet de persoonlijke aanpak te plekke vervangen, maar kan helpen weer een gat te zien in wat er moet gebeuren en hoe je het aan wilt gaan pakken. Oók ondersteund het misschien wel alles wat je er over gelezen hebt, maar waarvan je niet precies weet hoe je dat nu bij jezelf moet toepassen.

Is dit net het -opruim-zetje wat je nodig hebt?

Aarzel niet; neem contact op en ik help je op weg.  

 

 

print

Nog iets toe te voegen of vragen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.