Linda.magazine: onuitstaanbare Perfectionist?


Perfectionisme: het thema van de allernieuwste Linda.magazine.  

Contrôlefreak versus chaoot

Zeer herkenbaar, niet voor mij (gelukkig niet) maar dat kom ik wel heel erg veel tegen.
De waarheid ligt natuurlijk altijd ergens in het midden, ik leer steeds meer bij over persoonlijkheid en (wan)orde. Een perfectionistische vader van een cliënte is zo’n contrôlefreak dat ik inmiddels wel weet dat zijn dochter er echt één van hem is en misschien in de toekomst wel net zo perfectionistisch gaat worden of een chaoot blijft.

Onuitstaanbare opruimer

Het mooiste is het als je ergens in het midden uit kunt komen omdat je geleerd hebt te organiseren en weet wanneer het belangrijk is de touwtjes aan te halen en hoe dat moet. Dat het verder dan rommelig is in huis is geen probleem en eerlijk gezegd zelfs prettiger als iemand die cón-stant achter je de boel recht trekt, weg gooit of opruimt. Onuitstaanbaar!

Miss Perfect?

Grappig hoe dat in de Linda beschreven wordt: onuitstaanbare types zijn dat volgens het blad en dat is dus heel herkenbaar. Linda zelf lijkt mij altijd een redelijk perfectionistisch type, maar té zal misschien meevallen. In hetzelfde blad Sylvia Witteman die je dan ook even moet lezen; over uitersten gesproken.

Waar zit jij op de lijn perfect—–chaotisch?

Lees ook:   kleding op kleur,   opruimen goed of slecht voor je relatie?

print

Nog iets toe te voegen of vragen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.