Persoonlijk leuk nieuws: B&B Bommel


Allereerst heel er bedankt voor jullie geduld.
Want het bleef lang stil hier sinds afgelopen zomer, maar met een hele goede reden: ik start een drempelvrije Bed&Breakfast in Zaltbommel. Nieuwsgierig geworden of misschien wel langs willen komen?: volg de link.

 

Een B&B als nieuwe klus

Begin van de zomer opperde ik het idee nadat de laatste zoon uit huis gevlogen was en de zomervakantie ge-brainstormd over onze drempelvrije bed&breakfast. Vaak waren de vakantie-gelegenheden meer praktisch als gezellig voor minder-validen en de bestaande beperkt bereikbaar.

B&B Bommel ook voor wandelliefhebbers

Maar ook wandelaars, rustzoekers, cultuur- en natuurliefhebbers en iedereen die een gezellige plek wil wilde ik bedienen. Wij wonen bij het Maarten van Rossem pad en de Grote Rivieren route, 2 lange afstandswandelingen én Zaltbommel is een prachtig stadje in het centrum van Nederland in de Betuwe en het Rivierengebied en zo werd Bed en Breakfast Bommel geboren.

bedenbreakfastbommel

Het begin? opruimen!

De aanbouw leeg; het tuinhuisje; de schuur; allemaal opgeruimd om ruimte te maken.  En zo was ik plots onze eigen opruimcoach. Pfff, wat een klus en wat vermoeiend is dat kiezen toch. Opruimen als je buiten uit kunt stallen bleek heel handig, want dan is niet gelijk je hele huis een uitdragerij. De vuilstort en kringloop werden ‘goede vrienden’ (net als later de Gamma).
Een klussert hielp ons met een scheidingswand, toegangsdeur en eigen toilet nu de douche met wc voor de gasten werd. Ik schilderde en kluste volop mee en leerde mijn eigen brood bakken. En nu is het zover: aanstaande zondag 11 december gaat BedenBreakfastBommel van start. Iedereen is welkom!

Nog opruimcoachen?

Voor wie wil weten hoe het nu verder gaat met het organiseren en opruimen: dat blijft doorgaan. Ik zet het wel op een lager pitje want organiseer alleen nog workshops op verzoek en beperk mij klandizie tot vooral mijn eigen regio vanaf nu. Voor dringende vragen is er altijd een mogelijkheid om te overleggen.
Kortom: nieuwe wegen, maar het opruimcoachen laat me niet los en ik zal zeker nog blijven schrijven.
Daarom: neem een kijkje op de nieuwe website; tip je vrienden en kennissen  en laat weten wat je er van vind; leuk als je liked op facebook  of volg mij op Instagram; zo blijf je van alles op de hoogte.

Tot ziens, waar dan ook! Lieve groet, Joke

print

Nog iets toe te voegen of vragen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.