Workshops 4


*Workshop opruimen*

 

Voorlopig worden er in verband met verhuizing geen workshops gegeven. 

 

Workshops in groepsverband georganiseerd door de aanvrager.

Een leuke informatieve workshop rond ontspullen met een snuffelworkshop opruimen is de ideale manier om kennis te maken met middelen en uitleg van opruim-methodes en nog veel meer.

Aan bod komen:

verschillende methodes
alles over de Konmarie-methode
verzamelingen boeken foto’s
werkmappen maken
herinneringen bewaren

Dus allemaal tips en trucs rond opruimen, ordenen en plannen.

Leuke, originele activiteit met collega’s of vriendinnen?

Spreek met een paar collega’s of vriendinnen af bij jullie thuis, op het werk of bij de opruimcoach. Samen gaan we het hebben over de bijzondere opmars van de spullenberg, de achtergronden hiervan en praktisch wat je zou kunnen aan pakken voor jezelf of in je omgeving.

DSC02479

Workshop aanvragen

Neem contact op voor het bespreken van de workshop die zowel overdag als ’s avonds gegeven kan worden, en ik zorg voor een leuke informatieve bijeenkomst op een plek naar keuze.

DSC02486

Tot ziens!

Joke van den Bogaard ‘IkwilOrganizen’
0642395350

 


Nog iets toe te voegen of vragen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Workshops

 • Renate

  Twijfel jij of je een workshop of cursus wilt doen bij Joke? Niet twijfelen gewoon doen! Het is fantastisch !! Je hoofd wordt leeg en Joke heeft zoveel tips op maat. Want iedereen loopt tegen andere opruimprobleempjes aan. Ze is rustig , geduldig en leert je echt effectief opruimen/organiseren en hoe je het kunt volhouden. Er gaat echt een wereld voor je open! Een georganiseerde opgeruimde wereld! Met makkelijke tips en adviezen waar je zelf niet op komt! Dusss durf het te doen!!! Do iT! En je hoeft je nooit meer te schamen voor je voorraadkast / kamer / zolder / washok!

  • Jeannette Suijker

   het lijkt me erg leuk maar het is nogal uit de buurt.
   Ik vind het zelf heel leuk om op te ruimen en zou opruimcoach willen worden. Ik ben me aan het oriënteren en kijk eerst hoe ik het zelf beter kan organiseren in huis. Ik hoor graag tips hoe je opruimcoach word en welke stappen ik het best kan ondernemen.

   • JvdB Bericht auteur

    Tips: informeer je uitgebreid op internet; koop een boek over de methode; verdiep je er in of je coachen leuk vindt, want je staat als je een goede coach bent vooral aan de zijlijn en helpt met keuzes leren maken; zoek een goede opleiding. HGrt, Joke.

 • Corrie Weijenberg

  Hallo….fijne workshop opruimen gehad, waarbij ik de meest handige tip ooit heb opgedaan. Het iedere dag 10 minutenopruimrondje door het huis. Echt heel helpend voor mij. Op deze manier vind ik langzaamaan overzicht in mijn rommel. Door iedere dag 10 minuten lang in een ruimte op te ruimen en de dingen op hun juiste plaats te brengen (niet de trap dus!!) komt er een einde aan de vele “moetiknogeenplekvoorvinden of doeikstraks” stapels op de tafels, in kasten en op de trap! TOPTIP!!

  Corrie